Kategori: Jobb og karriere

Økonomisk støtte?

Hei. Jeg er nå i mitt livs største «knipe». Jeg har i 3 år jobbet 80%, mens jeg har bodd alene og har egen bil. Jeg fikk for litt siden vite at jeg mister jobben, pga nedbemanning.   Jeg har søkt på flere jobber, og fikk en 50% stilling som

Lånekassen ved bytte av studier

Jeg søkte støtte om utdanning ved Bi, og fikk dette godkjent og utbetalt skolepengelån. Jeg har imidlertidig blitt tatt opp ved UiB og har sendt ny søknad til Lånekassen. Problemet er at min samboer er foreløpig uten lønn så fikk vi noen regninger så jeg brukte noe av skolepengelånet på.

Byggdrifter fagbrev

Hei, noen som jobber som byggdrifter eller vet litt om jobben/utdanningen. Vurderer å søke på læreplass innenfor byggdrifterfaget. Og lurer derfor litt på hvordan jobben egentlig er, hvor gode arbeidsmuligheter det finnes, lønnsnivå i forhold til andre yrkesfag, er det en sikker og bra jobb/utdanning for fremtiden? Det jeg vet

« Older Entries