Wilson satte fart på Newcastle

Hjemme mot tabelljumbo Southampton lå Newcastle under 0-1 etter den første omgangen, etter et mål fra Stuart Armstrong scoret mot tampen av omgangen.
Til den andre omgangen kom Callum Wilson inn for hjemmelaget og spissen sørget for at det ble seier. Først utlignet han til 1-1, før et selvmål fra Theo Walcott sendte Newcastle i ledelsen. Like etter punkterte Wilson kampen da han sendte Newcastle opp i en 3-1-ledelse, som også ble sluttresultatet.
Newcastle har dermed stø kurs mot en topp fire-plassering og en plass i neste sesongs Mesterliga. De har nå elleve poenger ned til Tottenham på femteplass. Begge de to lagene har fem kamper igjen.
For Southampton og Mohamed Elyounoussi begynner det imidlertid å se tøft ut. De har nå seks poeng opp til Nottingham Forest på trygg plass. Begge de to lagene har fire kamper igjen av sesongen.