West Ham snudde til seier

Les hele artikkelen

West Ham sikret seg et godt utgangspunkt før neste ukes returoppgjøret mot AZ Alkmaar. Michail Antonio ble den store i helten i London-lagets snuoperasjon.
Det var han som tuppet inn seiersmålet i det 76. minutt, og som sørget for at West Ham vant kampen 2-1.
Gjestene fra Nederland tok ledelsen ved Tijani Reijnders i første omgang, men Saïd Benrahma utlignet fra straffemerket etter pause. Knappe ti minutter senere fullbyrdet Antonio snuoperasjonen og West Ham er i førersetet i jakten om en finalebillett i serieligaen.
I den andre semifinalen mellom Fiorentina og Basel ble det også en snuoperasjon: Fiorentina tok ledelsen, men Basel utlignet 20 minutter før slutt. På overtid satte Zeki Amdouni inn seiersmålet og sørget for en sterk borteseier for det sveitsiske laget.