VM-håpet lever for Ukraina etter emosjonell seier

I sin første offisielle landskamp siden november, slo Ukraina Skottland 3-1 og er klare for playoff-finale mot Wales. Der ligger det en VM-billett i potten. Kampen skulle egentlig vært spilt i april, men ble flyttet på grunn av Russlands invasjon av Ukraina.
Der var mye følelser i sving da det ukrainske fotballlandslaget igjen skulle spille kamp, men de dominerte store deler av første omgang. Andrij Jarmolenko åpnet med en lekker lobb over keeper og sendte de gulkledde foran etter en halvtime spilt. Deretter doblet Roman Jaremtsjuk ledelsen fem minutter etter hvilen. Da løp han rett bort til publikum som var i ekstase.
Skottland hentet seg litt inn i kampen med ti ordinære minutter igjen. Først så det ut til at skuddet til Callum McGregor ble reddet på strek, men ballen var inne. Dermed var det kamp igjen, men nesten fem minutter på overtid satt den igjen for ukrainerne. Artem Dovbyk var alene med keeper og gjorde ingen feil, og fastsatte sluttresultatet til 3-1.