Verstappen knuste rivalene i sesongstarten

Les hele artikkelen

Max Verstappen var helt overlegen da Formel 1-sirkuset dro i gang sesongen i Bahrain GP.
Til slutt var han over 22 sekunder foran nærmeste rivale, Red Bull-kollega Sergio Perez. Ferrari-fører Carlos Sainz ble nummer tre. Han var 25 sekunder bak Verstappen.
– Det er urolig. I dag gikk det bedre enn forventet, sier Verstappen i seiersintervjuet.
– Jeg følte meg bra i bilen. Det er spesielt å ha slike dager. Det skjer ikke så ofte når alt går perfekt og du føler det i ett med bilen, sier Verstappen.
Og han kunne ikke fått en bedre start fra pole position.
– Max Verstappen fikk akkurat den starten han ønsket seg, utbrøt Viaplay-kommentator Atle Gulbrandsen etter bare noen sekunder av Formel 1-racet i Bahrain.
For Red Bull-føreren akselererte rett fra konkurrentene. Etter en runde hadde han allerede en ledelse på over sekundet. Da gjenstod fortsatt 56 av de 57 rundene i Bahrain.
Mens Verstappen herjet med konkurrentene var det flere andre fører som fikk trøbbel. Lewis Hamilton slet tungt underveis og meldte blant annet at setet hans var ødelagt. Briten ble til slutt nummer sju.
Etter at drøyt halvparten av rundene var fullført hadde Verstappen opparbeidet seg en ledelse på 15 sekunder. Den økte deretter jevnt frem til målgangen.
Dette var seier nummer 55 i karrieren for Verstappen.
– Det er fortsatt Max Verstappen som er helt overlegen i Formel 1, sa Gulbrandsen i det den suverene eneren kjørte over målstreken.