Vanvittig sluttdrama da Viking slo Vålerenga

Les hele artikkelen

Seks minutter på overtid prikket Niklas Sandberg inn seiersmålet for Viking. Det satte punktum for noen elleville sluttminutter.
For bare noen minutter tidligere hadde Stefan Strandberg utlignet til 1-1 fra straffemerket. Lars Jørgen Salvesen hadde tidligere sendt Viking i føringen.
Etter utligningen bølget det frem og tilbake. Begge lag skapte flere sjanser og spesielt Vålerenga presset på for en seier helt på tampen.
Istedet gikk det ordentlig galt for hovedstadsklubben. Vikings Niklas Sandberg ble nemlig spilt gjennom og havnet i løpsduell med Fredrik Oldrup Jensen. Vålerenga-spilleren valgte å rive Sandberg over evne og ble dermed vist det røde kortet.
Det var et taktisk frispark for å hindre Viking i å gå opp i 2-1, men det gikk ikke så bra for Jensen: På det påfølgende frisparket prikket nemlig Sandberg inn seiersmålet med et lavt frispark i keeperhjørnet.
Seieren sender Viking opp på 2. plass, foran Tromsø, som har én kamp mindre spilt. Vålerenga fortsetter å slite og er nummer 13 i Eliteserien, bare tre poeng over nedrykksstreken.