Vålerenga vant til tross for utrolig keepertabbe

Les hele artikkelen

Brann fikk en kjempstart hjemme mot Vålerenga, med scoring fra Alyssa Walker allerede etter fem minutter.
Det tok imidlertid kun fem minutter før Vålerenga utlignet. Etter et praktfullt angrep satte Olaug Tvedten ballen lekkert i mål og det var også Vålerenga som var det førende laget i store deler av kampen.
Med drøyt ti minutter igjen var det likevel hjemmelaget som tok ledelsen. Andrine Hegerberg slo et hjørnespark inn fra venstre og inne foran mål skulle bare Vålerenga-keeper Jalen Tompkins bokse ballen unna.
Men istedenfor å bokse ballen vekk, slo hun ballen inn i eget nett.
Dermed så Brann ut til å ta en etterlengtet seier etter to uavgjorte kamper på rad, men det tok bare to minutter før Thea Bjelde utlignet etter at et langskudd gikk via et Brann-bein og i mål bak en utspilt Aurora Mikalsen.
Fem minutter senere var snuoperasjonen komplett da Tvedten scoret sitt andre for dagen og dermed sendte Vålerenga opp i 3-2. Etter fem serierunder står Brann med åtte poeng, men kun to poeng på de siste tre rundene. Fjorårets seriemestere er med det fem poeng bak serieleder Vålerenga.