Usikkerhet rundt Johansens fotballframtid – sjefen ler av rykter

Stefan Johansen har slitt med å få spilletid i Queens Park Rangers denne sesongen. Sjefen hyller likevel nordmannen og avviser rykter om at de to er uvenner.
QPR berget til slutt plassen på nivå to i engelsk fotball etter å ha vært involvert i nedrykksstriden. Stefan Johansen har spilt for klubben siden 2021, men måtte nøye seg med en rolle som innbytter i sesongavslutningen.
Årsaken er at Johansens kvaliteter ikke matcher den direkte spillestilen manager Gareth Ainsworth ønsker at laget hans skal spille etter. Det bekreftet QPR-sjefen i forkant av siste serierunde.
– Jeg sa til ham: Intensiteten vi trenger for øyeblikket passer ikke til pasningsspillet ditt, sa Ainsworth ifølge West London Sport.
Samtidig tok manageren opp rykter han hadde fanget opp om en krangel med Johansen.
– Jeg fant ut her om dagen at det gikk noen rykter om at jeg og «Stef» hadde blitt uvenner, som er ganske utrolig, i og med at han sannsynligvis er den i spillertroppen som står meg nærmest, sa Ainsworth.
Han skryter i stedet uhemmet av klubbens norske midtbanemann.
– Han er en fantastisk spiller med ballen, men vi har nå hatt behov for å spille med større press og mer intensitet, sa Ainsworth. (NTB)

Les hele artikkelen