United-legende oppgitt etter sjansesløseri: – Jeg ville vært rasende

Manchester United tok en etter hvert kontrollert 2-0-seier borte mot Wigan i FA-cupens tredje runde, takket være scoringer fra Diogo Dalot og Bruno Fernandes.
Men at det ikke ble flere scoringer fra Premier League var nesten utrolig. Særlig danske Ramus Højlund hadde en rekke store sjanser i den første omgangen, men han ble blant annet stoppet av tverrliggeren.
I pausen var tidligere Manchester United-kaptein Roy Keane alt annet enn fornøyd, til tross for at Manchester United på det tidspunktet ledet 1-0.
Mens den tidligere spiss-profilen Ian Wright uttrykte sympati med Højlund, var Keane klar i talen i ITVs studio.
– Du er for snill. Jeg ville være rasende på ham, sa Keane ifølge flere medier, blant andre Manchester Evening News.
– Vi ønsket at United skulle vise frem spillet sitt i dag, og de har gjort det ved å bomme på sjanser og ikke være kliniske foran mål. Når spissen din bommer på sjanser, man kan si at han har uflaks, men det er store muligheter, sier Keane, og fortsetter:
– Få ballen inn i mål, og slutt med surringen!
20 år gamle Højlund står for øvrig med seks mål på 24 kamper for Manchester United denne sesongen. Hele fem av målene har kommet i Mesterligaen.
Også Wigans norske angriper, Thelo Aasgaard, hadde et par gode sjanser. Allerede etter to og et halvt minutt fikk han muligheten alene med United-keeper André Onana, men verken han eller noen av lagkameratene klarte å få ballen i mål.
I fjerde runde i FA-cupen møter Manchester United vinneren av kampen mellom Eastleigh og Newport.