Tre magiske Liverpool-minutter senket Fulham

Les hele artikkelen

Liverpool slo Fulham 2–1 i den første av to semifinaler i ligacupen.
En scoring av Willian gjorde at Fulham tok en overraskende ledelse på Anfield etter 19 minutter.
Brasilianeren danset seg forbi flere Liverpool-forsvarere. 35-åringen hamret ballen i målet foran en fortvilt Virgil van Dijk som ikke klarte å heade ballen unna i forkant av målet.
– Det blir en elendig klarering av van Dijk, sa Viaplays fotballekspert Jørgen Tjærnås.
– Surr bak hos Liverpool, supplerte kommentator Andreas Toft.
Men Liverpool skulle slå tilbake. Curtis Jones hamret til fra rundt 20 meter etter en drøy time. Ballen gikk via Tosin og dalte i mål bak en utspilt Bernd Leno.
Under tre minutter senere angrep Liverpool igjen, denne gang med to innbyttere som kun hadde vært på banen i et kvarter. Darwin Núñez slo et lavt innlegg i boksen som Cody Gakpo på følsomt vis pirket i mål.
Dermed var kampen snudd til 2-1 for Liverpool. Returoppgjøret spilles i London om en uke når det avgjøres hvem som skal spille ligacup-finalen 25. februar.
Middlesbrough vant 1–0 over Chelsea i det første oppgjøret i den andre semifinalen som ble spilt tirsdag kveld.