Tottenham tok første ligaseier under ny manager – slo Manchester United 2-0

Pape Sarr (20) scoret da Ange Postecoglou tok sin første Premier League-seier som Tottenham-manager med 2-0-triumf over Manchester United lørdag.
Etter 2-2 mot Brentford i serieåpningen, ga Tottenham hjemmefansen mye å juble for i lørdagens oppgjør. Sarrs scoring kom fem minutter ut i 2. omgang da han dukket opp på bakerste stolpe og satte ballen i mål.
20-åringen ble hentet fra franske Metz i fjor sommer og scoret lørdag sitt første mål for de liljehvite. Med snaut ti minutter igjen fastsatte hjemmelaget resultatet da United-stopper Lisandro Martinez sleivet ballen i mål på et klareringsforsøk.
Dermed traff Postecoglou blink i sin første Premier League-kamp på hjemmebane som ny Tottenham-sjef. Australieren kom fra Celtic i sommer. (NTB)