Toney reagerer på påstander om utestengelse

Les hele artikkelen

Brentford-spissen Ivan Toney (26) sier at han er sjokkert og skuffet over spekulasjonene om at han skal utestenges fra fotballen i et halvt år.
Brentford-angriperen ble før jul anklaget for i alt 262 brudd på Det engelske fotballforbundets (FA) gambling-regler i perioden 2017 til 2021. Ifølge Daily Mail erkjenner han noen av bruddene, mens han benekter andre.
Flere britiske medier spekulerer i at Toney kan vente seg en utestengelse på seks måneder. Engelskmannen har nå uttalt seg om den potensielle straffen via Instagram. Han ber også FA om å foreta en undersøkelse etter det som kan se ut som en lekkasje av strafferammen.
– Jeg ble sjokkert og skuffet over å se pressens spekulasjoner i går, og i dag om FA-etterforskningen som omhandler meg. Jeg er blitt fortalt at dette skulle være en konfidensiell prosess fram til det er fattet en beslutning, skriver Brentford-spissen.
– Det er spesielt forstyrrende for meg å lese at FA sier at jeg skal utestenges fra fotballen i seks måneder før det i det hele tatt har vært en høring. Det gjør meg bekymret for den videre prosessen, fortsetter han.
26-åringen forteller videre at han skal sammen med advokatene sine skal skrive til FA og at han ikke vil komme med noen ytterligere kommentarer.
(©NTB)