Tittelforsvarer Barcelona tapte i mesterligaen

Les hele artikkelen

Caroline Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen måtte tåle et sjeldent tap da Barcelona ble slått 2-0 av Manchester City i mesterligaen.
Graham Hansen skjøt i stolpen allerede i kampens tredje minutt, og det virket som Barcelona skulle fortsette å herje i turneringen der laget er tittelforsvarer.
Imidlertid viste det engelske hjemmelaget styrke og påførte Barcelona et sviende tap. Laget måtte gå målløs av banen for annen gang på sine 80 siste kamper.
Naomi Layzell scoret ledermålet i det 36. minutt etter hjørnespark, og Khadija Shaw fastsatte resultatet i det 77. minutt.
Manchester City topper tabellen sammen med Hammarby etter den første kampen, mens Barcelona må finne seg i å dele sisteplassen i gruppa med St. Pölten. Om en uke kommer Hammarby med seks norske spillere i stallen til Barcelona. (NTB)