Tennisspiller knuste racketen etter sjokktap i Asialekene – legger seg flat i brev

Les hele artikkelen

Den sÞrkoreanske tennisspilleren Kwon Soon-woo la seg tirsdag flat i brevs form etter Ä pÄ spektakulÊrt vis ha mistet hodet etter et sjokktap i Asialekene
Langt lavere rangerte Kasidit Samrej fra Thailand slo Kwon 6-3, 5-7, 6-4 i andre runde av tennisturneringen i Hangzhou. Det fĂžrte til et raseriutbrudd fra den 25 Ă„r gamle sĂžrkoreaneren.
Bilder av Kwon som slÄr racketen sin i bakken ni ganger mot slutten av kampen har gÄtt viralt, og Kwon nektet ogsÄ Ä ta motstanderen i hÄnden.
SĂžrkoreaneren, som er rangert som nummer 112 i verden, var blant de klare medaljekandidatene under Asialekene. OppfĂžrselen hans skapte store overskrifter og fordĂžmmelse i hjemlandet.
I etterkant av kampen oppsÞkte Kwon leiren til det thailandske laget og beklaget episoden, melder nyhetsbyrÄet Yonhap. Unnskyldningen skal angivelig ha blitt akseptert.
Det koreanske idrettsforbundet har ogsÄ utstedt et hÄndskrevet unnskyldningsbrev fra Kwon. SÞrkoreaneren har tatt to ATP-titler i karrieren. I brevet skriver Kwon at han angrer pÄ det som omtales som «en uforsiktig handling».
«Jeg beklager oppriktig til det koreanske folk som stÞtter landslaget og til fansen pÄ arenaen. Jeg beklager,» skriver han.
«Jeg ber nok en gang om unnskyldning til Samrej, som ble fornÊrmet av min uhÞflige oppfÞrsel. Jeg angrer oppriktig pÄ det, og reflekterer over mine handlinger etter kampen.», fortsetter han. (NTB)