ten Hag nådeløs mot eget lag: – Vi manglet lidenskap og vilje

Les hele artikkelen

Etter 55 minutter sendte Antony av gårde et veikt skudd i Nick Popes klyper. Det var Manchester Uniteds eneste avslutning på mål mot Newcastle.
– Jeg hater å si det, men de var bedre i dag. Vi manglet besluttsomhet, lidenskap og vilje, sier Manchester United-manager Erik ten Hag til Sky Sports.
– Det var ikke godt nok av oss. Vi slapp til for mange sjanser. Man må være sulten, men i dag ville de det mer enn oss, fortsetter nederlenderens nådeløse dom over eget lag.
For alt handlet om hjemmelaget på St. James’ Park. Newcastle hadde en rekke enorme sjanser før Joe Willock endelig sendte hjemmefansen til himmels midtveis i andre omgang.
Bruno Guimarães løftet et innlegg mot bakerste stolpe, hvor Alexander Isak befant seg. Svensken headet ballen tilbake på tvers av feltet, og fra kloss hold nikket Willock inn 1-0.
Newcastle fortsatte å presse, og var langt nærmere dobling enn Manchester United var en utligning. Like før slutt satt også 2-0 da Callum Wilson steg til værs på et innlegg. Spissen nikket ballen utagbart inn ved stolpen.
– – Det er veldig spesielt. Vi har mislikt Manchester United i lang tid. Vi skyldte dem én denne sesongen, så det var godt å vinne i dag, sier Dan Burn til Sky Sports.
Med seieren har Newcastle like mange poeng som «De røde djevlene», men er foran på målforskjell på tabellen. De har begge 50 poeng etter 27 spilte kamper, og ligger på henholdsvis 3.- og 4. plass.