Sunderland-eier beklager etter stadionkontrovers før rivalkamp: – Det har blitt revet ned

Les hele artikkelen

Sunderlands forsøk på å gjøre bortefeltet mer hyggelig for Newcastle-supportere før helgens derby i FA-cupen, har møtt mye motstand. Nå snur klubben.
De to tradisjonsrike klubbene møtes lørdag formiddag på Sunderlands hjemmebane. Det blir lagenes første møte på over sju år. Sunderland har i flere år slitt i lavere divisjoner, men er nå tilbake i mesterskapsserien, nest øverste nivå.
I dagene før FA-cupkampen har det i sosiale medier sirkulert bilder av at Sunderland har hengt opp bannere i Newcastles farger inne i et restaurantområde. På bannerne var det også slagord.
Grepet falt ikke i smak hos Sunderland-supportere, som krevde det fjernet. Det har klubben nå hørt på. Sunderlands eier Kyril Louis-Dreyfus sier han selv ble overrasket da han så bildene fra egen stadion kledd i svart og hvitt.
«Jeg ønsker å beklage til alle som er glade i Sunderland for det som skjedde i dag. Som våre supportere ble jeg forferdet og lei meg over bildene. Alt er nå blitt revet ned», skriver han på Instagram.
Eieren sier at han skal ta saken videre i et forsøk på å finne ut hvordan det skjedde.
«Jeg skal personlig sørge for at vi gjør de endringene som trengs for å bli bedre, for det er mange områder vi kan bli bedre på».
(©NTB)