Spania sikret gruppeseieren i Norges gruppe

De spanske fotballherrene avslutter EM-kvalifiseringen som vinner av gruppe A. Robin Le Normand og Ferrån Torres scoret mÄl da Georgia ble slÄtt 3-1.
Spanjolenes mesterskapsbillett var sikret allerede i oktober da Norge ble slÄtt 1-0 pÄ Ullevaal.
Vertene tok en tidlig ledelse da Robin Le Normand stanget inn 1-0 etter et korridorfrispark. Minutter senere var samme mann uoppmerksom da Khvicha Kvaratskhelia utlignet for gjestene.
Like fÞr halvtimen mÄtte Barcelona-spiller Gavi forlate banen med betydelige smerter i kneet. Midtbanejuvelen landet forkjÊrt da han skulle dempe en ball.
I lÞpet av den fÞrste omgangen hadde Álvaro Morata flere store sjanser til Ä gjÞre mÄl for Spania. Dermed sto det 1-1 til pause.
Seks minutter etter sidebyttet reddet gjestenes keeper et strÄlende hodestÞt fra Rodri. Spanjolene kunne imidlertid juble da Ferrån Torres scoret 2-1 kort tid senere. Tjue minutter fÞr slutt lÄ Spanias tredje ball i mÄl etter selvmÄl fra Luka Lochoshvili. (NTB)