Southampton vendte til seier mot Everton – fansen protesterte etter kampen

To mål fra James Ward-Prowse sikret 2-1-seier for Southampton borte mot Everton lørdag. For vertene ble det nok et skuffende resultat.
Seieren var av det viktige slaget for et Southampton-lag som sliter i bunnen av Premier League. Laget er fortsatt sist, men har nå like mange poeng som både Everton og West Ham foran dem.
For Everton ser ting derimot mørkt ut. Laget har slitt stort i årets sesong, og supportene blir stadig mer misfornøyd med styret i klubben.
Før oppgjøret ble styret bedt om å holde seg hjemme og ikke møte opp til kampen. Grunnen var en «reell og troverdig trussel mot deres sikkerhet», ifølge klubben selv.
Etter kampen ble Everton-tilhengerne igjen på stadion. Med bannere og tilrop protesterte fansen mot klubbens nåværende situasjon.
Amadou Mvom Onana sendte vertene i føringen i første omgang etter en corner, og vertene øynet muligheten for en etterlengtet seier.
Men like etter pause driblet Southampton-kapteinen seg forbi Everton-forsvaret og satte inn reduseringen. Tolv minutter før slutt sikret samme mann seieren da han prikket inn et frispark.
Mohamed Elyounoussi spilte 86 minutter for gjestene fra Sør-England.
(©NTB)

Les hele artikkelen