Simone Biles slo 90-år gammel rekord

Les hele artikkelen

I natt ble Biles historisk med sin åttende allround tittel i det amerikanske mesterskapet. Hun går dermed forbi Alfred Jochim sin rekord på sju titler, satt i 1933.
Seieren kom bare en måned etter hennes første konkurranse på to år. Siden Biles trakk seg fra OL i Tokyo, har turneren tatt en pause for å jobbe med sin mentale helse.
Gårsdagens oppvisning viser dog at hun både mentalt og fysisk virker å være tilbake på sitt beste. Med totalt 118.450 poeng vant hun med solid margin til stående applaus.
– Det er helt fantastisk. Alle her tror på meg, lagkameratene tror på meg, treneren min, familien min, alle sammen, sa Biles til den amerikanske TV kanalen NBC etter konkurransen.
– Jeg trenger bare å tro litt mer på meg selv. Men det føles fantastisk. Jeg elsker fansen, jeg elsker publikum, det er virkelig spesielt.
Videre er det forventet at Biles vil delta i verdensmesterskapet i Antwerpen fra 30. september til 8. oktober. Der vil hun få sjansen til å pynte på medaljestatistikken med 19 gull medaljer.