Serieåpningen mellom Lillestrøm og Strømsgodset utsettes

Les hele artikkelen

NFF bekrefter i en pressemelding søndag formiddag at eliteserieåpningen mellom Lillestrøm og Strømsgodset utsettes etter at sistnevnte sliter med koronasykdom.
– Sykdom og skade er selvfølgelig en del av fotballen, og det må og skal sitte langt inne å utsette kamper særlig på dette nivået. Sykdomsomfanget her er imidlertid så stort at utsettelse ble utfallet, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn i pressemeldingen.
Lørdag kveld bekreftet Strømsgodset til NRK at klubben hadde hele 10 spillere som hadde testet positivt på koronaviruset.
– Jeg kan bekrefte at vi har positiv covid-test på ti spillere i troppen. To nye senest i dag. Mer enn det ønsker jeg ikke å kommentere nå i kveld. Vi vet mer i morgen, skrev Godsets daglige leder Magne Jordan Nilsen i en SMS til NRK.
Strømsgodset skal på grunn av dette ha søkt NFF om å utsette kampen, noe forbundet har imøtekommet. Nytt tidspunkt for kampen vil fastsettes sammen med rettighetshaver og klubbene i løpet av kommende uke, opplyser NFF.