Sen scoring sikret uavgjort for Everton

Kai Havertz så lenge ut til å bli matchvinner, men Ellis Reco Simms sikret 2-2 og ett poeng borte for Everton mot Chelsea i Premier League.
Dermed klatrer Everton opp på 15.-plass i Premier League, to poeng foran West Ham på nedrykksplass.
Nysigneringen João Felix sendte vertene opp i ledelsen før Abdoulaye Doucouré utlignet med bare 21 minutter igjen på klokken.
Kvarteret før full tid var imidlertid James Tarkowski i overkant røff med Reece James inne i 16-meteren. Darren England mente i første omgang at det ikke skulle dømmes straffe, men VAR ga Havertz muligheten fra krittmerket, som var iskald i utførelsen.
Ett minutt før full tid sto Simms for et lite mirakel da han brøyt seg gjennom Chelsea-forsvaret og banket inn utligningen.