Saudiarabiske Al-Hilal til finale i klubb-VM – slo ut Flamengo etter to straffespark

Al-Hilal fra Saudi-Arabia skal spille finale i klubb-VM fotball. Luciano Vietto og Salem Al Dawsari spilte hovedrollene da brasilianske Flamengo ble slått 3-2.
Al Dawsari, som i november ble matchvinner da Saudi-Arabia slo Argentina i fotball-VMs gruppespill, satte inn to straffespark i første omgang. Begge ble skaffet av argentineren Vietto, som i det 70. minutt scoret det avgjørende målet med en kanonkule i nettaket på pasning fra Al Dawsari.
Copa Libertadores-vinner Flamengo var direkte kvalifisert for semifinalen, mens Al-Hilal måtte slå ut det marokkanske hjemmelaget Wydad Casablanca i straffesparkkonkurranse for å ta seg til tirsdagens kamp.
Lørdag spiller Al-Hilal, som er Riyadh-klubben som ikke har kjøpt Cristiano Ronaldo, finale mot Real Madrid eller Al Ahly. De møtes i semifinale onsdag.