Sarrazin med seier – Kilde tok tredjeplassen

Les hele artikkelen

Franske Cyprien Sarrazin tok sin tredje verdenscupseier etter å ha slått både Marco Odermatt og Aleksander Aamodt Kilde i super-G-rennet i Wengen.
Dermed ble det samme pall som i torsdagens utforrenn hvor Obermatt vant foran Sarrazin og Kilde. Det var Kildes sjette pallplassering denne sesongen. Han har tre annenplasser og tre tredjeplasser.
Etter et superløp dundret Sarrazin inn med 0,58 sekunder ned til Odermatt, og Kilde ble slått med 1,00 sekund.
Aleksander Aamodt Kilde har vært plaget med en liten forkjølelse, men var betydelig bedre i halsen enn tilfellet var under torsdagens utforrenn.
– Pall igjen, men bare nesten. Kroppen var mye bedre i dag. Den var litt mer på og ikke så mye muskelverk i morgen så det hjalp bra. Da er man litt mer på når noe skjer. Litt lettere å være idrettsutøver i dag, sa nordmannen som fortsatt jakter sin første seier for sesongen.
Han var 23/100 bak på første mellomtid, men var foran på den neste. Han tapte derimot mye i mellompartiet og mål var han 1,00 sekunder bak den franske sensasjonen.
– Det gikk bra i noen deler på toppen, men så var det noen partier jeg merket at farten dabbet helt av. Jeg traff nok noe løssnø og kom ut av linja. Jeg er likevel fornøyd med at jeg kan være med å kjempe. Nå traff jo han Sarrazin i sitt løp, og det var vanvittig imponerende, sa Kilde til Viaplay.