Saka-kanon sikret Arsenal-seier i premieren

(Arsenal – Nottingham Forest 2–1) Hjemme mot Nottingham Forest var det Martin Ødegaard og Arsenal som dominerte store delere av kampen, før gjestene klinte til med en sluttspurt det luktet svidd av.
25. minutter ut i den første omgangen sendte Edward Nketiah hjemmelaget i ledelsen etter assist av Gabriel Martinelli. Kun syv minutter senere doblet Bukayo Saka ledelsen med en kanonkule fra 20 meter.
Dermed gikk hjemmelaget til pause med en 2-0-ledelse, og det hele så ut til å være avgjort. Det inntrykket ble sementert i store deler av den andre omgangen, da det var nettopp Arsenal som styrte kampen.
Men gjestene fra Sherwoodskogen ga ikke opp og skrudde på turboen med drøye ti minutter igjen av kampen. Åtte minutter før slutt stakk svensken Anthony Elanga nedover venstresiden, løp fra alt og alle, og slo inn i boksen. Der ventet Taiwo Awoniyi som bredsidet inn 2–1.
Det gjorde at kampen i alle høyeste grad våknet til liv igjen, men det ble med skrekken for Arsenal, som til slutt vant kampen 2–1 og sikret sesongens første trepoenger.