Rystet Brann: – Det mest sjokkerende jeg har sett i Toppserien

Les hele artikkelen

– Dette er det mest sjokkerende og oppsiktsvekkende resultatet jeg har sett i Toppserien, siden jeg begynte å følge den, sier NRKs fotballekspert Carl-Erik Torp.
Få levnet Arna-Bjørnar de helt store sjansene mot Brann. Men scoringer fra Sigrid Aas og Stine Hovland sørget for årets første seier.
Det var ikke bare deres første seier – det var faktisk deres aller første poeng i årets utgave av Toppserien.
Arna-Bjørnar har hatt en skrekkelig start på sesongen, men fikk en ordentlig opptur onsdag kveld. Marthine Østenstad scoret målet for et Brann-lag som skapte nok av sjanser, men som aldri fant nettmaskene mer enn den ene gangen.
Arna-Bjørnar ligger fortsatt sist i Toppserien, men har i hvert fall begynt poengsankingen. Brann ligger på sin side på 4. plass med elleve poeng, fem bak serieleder Vålerenga, som også har én kamp mindre spilt.
– Nå er det krise i Brann. Det vitner om en enorm utfordring de har i klubben. De varierer ekstremt i prestasjonen og det skal ikke skje at de taper mot Arna-Bjørnar med de forutsetningene og det laget de har. Målet nå bør være å klamre seg fast til topp fire, sier Torp.