Ruud får svensk motstand i French Open

Casper Ruuds motstander i første runde i French Open er nå klar. Og for Ruud blir det et møte med svenske Elias Ymer.
De to har kun spilt mot hverandre én gang tidligere på ATP-touren. Det var tilbake i 2019, i en turnering i Phoneix. Ruud vant da kampen etter tre sett.
Ruud fikk sitt store gjennombrudd i Grand Slam-sammenheng i fjor, da han kom seg helt til finalen i French Open. Nordmannen er før årets utgave av turneringen rangert som nummer fire i verden, mens Ymer er nummer 155 i verden og derfor måtte gjennom kvalifiseringsturneringen for å komme til hovedrunden i French Open.
Ymer vant alle de tre kampene i kvalifiseringsturneringen i strake sett.
Ruud kommer selv fra ATP250-turneringen i Genève, hvor han ble slått ut i kvartfinalen torsdag kveld.
Vinneren av kampen mellom Ruud og Ymer møter vinneren av kampen mellom Alexander Bublik og Giulio Zepperi i andre runde.