Røsholm Olsen med hat trick da Lyn ydmyket Avaldsnes

Det ble nok et nederlag for Avaldsnes da de gjestet Lyn for Toppserie-kampen lørdag ettermiddag.
Hjemmelaget ledet hele 4–0 mot Avaldsnes før hvilen, og det kunne fort blitt flere mål.
Oslo-laget ledet 3–0 etter det første kvarteret etter scoringer fra Jenny Røsholm Olsen, Iselin Sandnes Olsen og Kamilla Melgård.
Avaldsnes hadde ikke mye å by på, og var sjelden innenfor Lyns sekstenmeter. Så klinket Røsholm Olsen til igjen like før pause, med en perle av et mål.
I andre omgang fortsatte Lyn kjøret. Selma Hernes satte 5-0, og Røsholm Olsen slo til med hat trick i det 62. minutt.
Kampen ender 6–0 til Lyn.
På Røa i Oslo måtte derimot hjemmelaget se seg slått av Rosenborg etter 3-0-tapet. RBK sikret tre viktige poeng og drar innpå serieleder Vålerenga i sammendraget.