Ronaldo med sitt første mål da Al-Nassr spilte uavgjort

Cristiano Ronaldo kunne fredag endelig finne nettmaskene i sin nye klubb på bortebane i den saudiarabiske toppdivisjonen.
Borte fra eget gress kunne Cristiano Ronaldo åpne målkontoen for Al-Nassr da de spilte 2–2 mot Al Fateh.
Al Fatehs Cristian Tello fant nettmaskene for vertene etter tolv minutter inn i kampen. Like før pause utlignet brasilianeren Anderson Talisca.
Etter hvilen gjeninntok hjemmelaget ledelsen da Sofiane Bendebeka fant veien til mål.
Cristiano Ronaldo sørget for poeng for sitt nye lag etter å ha satt ballen i mål på straffe og sørget for 2–2.
Dette er Ronaldos tredje kamp for Al-Nassr etter at han skrev på for klubben tidligere i år.
Portugiserens kontrakt strekker seg fram til 2025. Det er forventet at kontrakten er verdt nærmere 200 millioner euro, rundt 2,2 milliarder norske kroner. (NTB)