Román Haug pådro seg to brudd i ansiktet mot Portugal: – Har det etter forholdene bra

Les hele artikkelen

Skadene Sophie Román Haug pådro seg i landskampen mot Portugal gjør at hun skal følges opp av spesialist i Liverpool. Hun ble rammet av to brudd i ansiktet.
– Jeg har det etter forholdene bra, og har fått god oppfølging av det medisinske teamet og på sykehuset her i Portugal. I selve situasjonen hadde jeg kun fokus på ballen, så jeg fikk derfor ikke helt med meg hva som egentlig skjedde, men har fått sett bildene i ettertid, sier Haug i en uttalelse sendt til NRK.
– Nå skal jeg tilbake til Liverpool, der jeg blir jeg fulgt opp av spesialister i klubben, så krysser jeg fingrene for at jeg er tilbake på banen ganske snart.
Det var tidlig i tirsdagens kamp Haug kolliderte med Portugals keeper. Begge spillerne fikk behandling på banen før de måtte byttes ut.
– Skaden til Sophie var litt mer omfattende enn først antatt. Hun har i tillegg til brudd i nesen også brudd i ansiktet. Hun er nå til videre vurdering hos spesialist i Porto, sa landslagslege Magnus Myntevik til NTB via kommunikasjonsansvarlig Halvor Lea onsdag formiddag.