Rivalkampen mellom LSK og Vålerenga utsolgt på én time

Les hele artikkelen

Billettene til derbyet mellom Lillestrøm og Vålerenga den 22. oktober ble revet bort tirsdag. Det er knyttet spenning til Geir Bakkes Åråsen-retur.
I juli sendte nemlig 53-åringen sjokkbølger gjennom Eliteserien da han ga seg som trener i Lillestrøm til fordel for tilsvarende jobb hos erkerival Vålerenga. De gulkledde la ikke skjul på hva de mente om den kontroversielle overgangen.
Tirsdag startet billettsalget til rivalkampen. Om lag én time etter salgsstart var alle billettene solgt ut. Det betyr at 10.540 tilskuere har sikret seg plass til storkampen.
Det første kvarteret etter at billettene ble sluppet tirsdag ble det solgt 7000.
– Dette er tidenes billettsalg på Åråsen. Det har vært utsolgt mange ganger før også, men aldri har billettene blitt revet bort så fort. Vi kunne lett ha solgt det dobbelte, sier billettansvarlig Jørgen Heen Enger i en uttalelse på LSKs nettside.
Vålerenga har trøblet seg inn i nedrykkskampen i Eliteserien, og rivaloppgjøret på Åråsen i oktober blir én av flere nøkkelkamper for Oslo-laget denne høsten. Bakke retur til gamleklubben er omgitt med spenning.