Riises Avaldsnes rystet Vålerenga

Les hele artikkelen

Serieleder Vålerenga har vært i en egen klasse til nå i Toppserien, men mot John Arne Riises Avaldsnes gikk Oslo-laget på en real smell. Kampen endte til slutt 1–1, og dermed endte seiersrekken til Vålerenga, som ikke hadde gitt fra seg poeng på fem kamper.
– Det er klart at det er skuffede Vålerenga-spillere som ikke får med seg tre poeng mot Avaldsnes, sier NRKs fotballekspert, Carl-Erik Torp.
Vålerenga tok ledelsen på et selvmål etter et drøyt kvarter. Karina Sæviks avslutningsforsøk ble reddet av keeper Kelsey Daugherty, men returen gikk rett i en uheldig Susan Duah og spratt i eget mål.
Tabelljumboen lot seg ikke sette ut og gjorde en god prestasjon mot den suverene serielederen. I det 65. minutt kom et fortjent utligningsmål da Maria Hovmark nikket inn et innlegg fra Kristina Svandal.
Synne Skinnes Hansen sto for målene da Rosenborg vant borte mot LSK Kvinner i kampen om å være Vålerengas nærmeste utfordrer. Det NRK-sendte oppgjøret mellom Brann og Stabæk fra Bergen endte uten scoringer.
(NRK / NTB)