Reddet plassen i A-VM

Det norske U18-landslaget i ishockey slo Kasakhstan 6-5 etter straffer og beholder A-status i VM også neste sesong.
Elias Vatne ble den store helten da han scoret den avgjørende straffen.
Vatne og Mikkel Eriksen sendte Norge i 2-0 i 1.-perioden. Eriksen scoret sitt annet mål til 3-1-ledese, mens Niklas Aaram Olsen sendte Norge i ledelsen med 4-3 foran den tredje perioden.
Jørgen Myhre økte til 5-3 tidlig i tredjeperioden. Kasakhstanerne var seige og ga aldri opp og slo tilbake med redusering og utligning til 5-5.
Etter ti minutter forlenging måtte det hele avgjøres på straffer. Jørgen Myhre scoret på sin straffe, men også Kasakhstan klarte å score. Så tok motstanderen ledelsen igjen før Vatne utlignet. Han satte også den avgjørende straffen og sikret norsk seier i nedrykkskampen.
Norge slo Latvia i gruppespillet, men det holdt ikke til kvartfinale ettersom latvierne slo Slovakia og Slovakia igjen slo Norge.