Ready knuste Stabæk – bevarte NM-tittelen i Bandy

Les hele artikkelen

Fredag kveld møttes Stabæk og Ready til kvinnenes NM-finale i bandy på Bærum Idrettspark. Det endte med en knusende 5–1-seier til Oslo-laget.
– Det er ekstremt deilig, sier matchvinner Ida Kim Dahl til arrangøren.
Vibeke Tonning sendte Stabæk i ledelsen på sin egen retur etter drøye kvarteret spilt.
Etter 38 minutter utlignet Ready med et nydelig treff i krysset av Dahl etter corner fra Isabel Robertsen.
Etter pausen slo Dahl til igjen og sendte Ready i ledelsen etter 67 minutter.
Knappe ti minutter senere tok Readys Ingrid Elizabeth Tufte med seg ballen fra egen halvdel og fintet seg forbi Stabæk-forsvaret. Tuftes skudd gikk på keeper og ballen spratt videre til Marie Dregler Nordbø som satte ballen i mål.
Stabæk så ut til å ha gitt opp da Mina Cecilie Melby satte 4–1 etter langpasning fra Filippa Soelberg Horn.
Tufte satte spikeren i kista etter 86 minutter og de regjerende mesterne fikk bevare tittelen ett år til.
Samme lag konkurrerte om seriegullet tidligere i sesongen. Også der gikk Ready seirende ut.
I morgen møtes Ready og Stabæk på ny i herrenes NM-finale klokka 18.00.