Rashford sikret Manchester Uniteds første tittel på seks år

Etter seks år kunne Manchester United igjen juble over ligacupseieren på Wembley da de slo Newcastle United 2–0 søndag. Erik ten Hag sikret med det sitt første trofé for klubben.
Allan Saint-Maximin og «The Magpies» var utrolig nære en ledelse etter halvtimen spilt da franskmannen fintet Diogo Dalot og banket ballen mot mål. Men sisteskansen David de Gea reddet kampens første store sjanse.
Like etter sendte Casemiro de røde djevlene i ledelsen da han raget høyest etter et vakkert frispark fra Luke Shaw. Målet måtte VAR-sjekkes, men det ble konkludert med at brasilianeren var «onside».
Drøye fem minutter senere var Marcus Rashford ustoppelig. Stjernespilleren doblet Manchester Uniteds ledelse med hjelp av forsvarer Sven Botsman – med et bueskudd fra skrå vinkel, som Newcastles tredjekeeper Loris Karius ikke hadde sjans til å redde.
I andre omgang fortsatte Manchester United å presse på, men Newcastle kjempet imot og briljerte til tider. Begge lag hadde mange sterke angrep, men ingen av dem førte til mål og kampen endte som i 1999: 2–0 til Manchester United. For sjette gang kunne de heve ligecup trofeét, mens Newcastles trofétørke fortsetter.