Rashford hinket av banen etter seier: – Ser ikke bra ut

Scott McTominay og Anthony Martial scoret hvert sitt mål da Manchester United slo Everton 2–0 på Old Trafford lørdag ettermiddag.
Men et kraftig skår i gleden for United-publikummet var at klubbens toppscorer Marcus Rashford måtte forlate banen ti minutter før fulltid med det som så ut som en lyskestrekk.
– Dette er lite trivelige bilder, kommenterte Viaplay-ekspert Lars Tjærnås til bildene av Rashford.
– En stor bekymring for United, slo PA-journalist Simon Peach fast på Twitter.
United-manager Erik ten Hag forteller at de må vente og se før han kan fastslå alvorlighetsgraden.
– Det ser ikke bra ut. Man kan ikke spille tre kamper på seks dager, vi må beskytte spillerne. Vi må bruke de beste spillerne. Vi vil underholde, men da må vi kunne bruke de beste spillerne, sier ten Hag til BT Sports.
Hjemmelaget hadde da vist seg fra sitt beste i påskesola, og kun en meget god Jordan Pickford hindret et større tap for gjestene fra Liverpool. Ifølge statistikknettstedet Opta noterte United seg for hele 21 skudd i første omgang – en statistikk ingen Premier League-lag kan matche denne sesongen.
Blant de 21 skuddene var McTominays 1-0-scoring fra kloss hold. Jadon Sancho spilte skotten frem ved kanten av femmeteren, og McTominay fant nettmaskene med en god avslutning. Martial sikret seieren med sin 2–0 scoring alene med keeper etter svakt forsvarsspill av gjestenes Séamus Coleman.
Med det klatrer United opp til tredjeplass på tabellen før Newcastle har spilt denne runden.