Poengdeling mellom Leeds og West Ham etter thriller

Les hele artikkelen

Leeds og West Ham spilte 2-2 på Elland Road i en kamp som virkelig svingte frem og tilbake mellom de to lagene.
Wilfried Gnonto sendte hjemmelaget Leeds i føringen etter 28 minutter spilt, men West Ham svarte på straffespark da Jarrod Bowen ble felt.
Brasilianske Lucas Paquetá var sikker fra straffemerket da han satte ballen kontrollert i høyre hjørne.
West Ham fikk energi av scoringen og allerede ett minutt ut i andre omgang hadde Gianluca Scamacca snudd kampen etter en fantastisk avslutning fra rundt 25 meter.
Men Leeds ga seg ikke, og da Rodrigo satte 2-2 tok publikum av på Elland Road. Spanjolen banket ballen i lengste hjørnet etter en perfekt førsteberøring.
Leeds ligger på 14. plass etter dagens poeng, mens West Ham er helt i nedrykksstriden på 17. plass.
Ett poeng hver ble det også mellom Aston Villa og Wolverhamtpon. Daniel Podence scoret først for bortelaget i det 12. minutt, før innbytter Danny Ings sikret ett poeng drøye ti minutter før slutt.