Per Inge Jacobsen gir seg som Stabæk-trener

Les hele artikkelen

Per Inge Jacobsen har bestemt seg for å trekke seg som trener for Stabæks kvinnelag ett år før tiden. Han ble nylig kåret til årets trener i Toppserien.
Jacobsen har trent laget i 3,5 år og tatt bæringene fra 1. divisjon til topp fire i Toppserien i 2022. I tillegg spilte de i år cupfinale mot Brann på Ullevaal, der det endte med tap. Noen dager før ble han av interesseorganisasjonen Toppfotball Kvinner kåret til årets trener etter å ha tatt laget til mestersluttspillet, der de endte sist på fjerdeplass sammen med Brann, Rosenborg og Vålerenga.
En drøy uke etter finalenederlaget mot Brann velger han å tre til side, opplyser klubben på sine nettsider. Jacobsens kontrakt løp i utgangspunktet ut neste sesong.
– Det er med et svært tungt hjerte at jeg kommet til denne beslutningen om å forlate Stabæk Fotball, for nå. Jeg har hatt 3,5 fantastiske år i Stabæk og gledet meg til å gå på jobb hver eneste dag. Stabæk-familien har fått en spesiell plass hos meg, og jeg er både stolt og ydmyk over det vi har utrettet sammen, sier Jacobsen.
Styreleder Espen Moe takker Jacobsen for innsatsen.
– Vi synes selvfølgelig dette er veldig trist, men vi ønsker også å respektere hans ønske om å tre tilbake. Vi takker Per Inge for formidabel innsats og ønsker han lykke til videre.
Det er ikke klart hvem som tar over for Jacobsen.
(NTB)