Pellegrino tatt ut på Tanzanias landslag

Les hele artikkelen

Amahl Pellegrino har alltid vært åpen om at han drømmer om å spille for det norske landslaget. Nå har han blitt tatt ut på Tanzanias landslag.
Det skriver Bodø/Glimt på sine nettsider.
– Selvfølgelig er det en stor nyhet. Det er kult for både meg og familien. I hvert fall for foreldrene mine. Jeg har jo røtter i Tanzania, så selv om jeg er født i Norge er det veldig kult for oss, sier Pellegrino.
Etter Pellegrino-nyheten sier Norges landslagssjef Ståle Solbakken til NRK at han har vært klar over at Pellegrino kan representere Tanzania.
– Vi tar til enhver tid ut de vi mener er riktige, også med tanke på Pellegrino. Og vi ville aldri tatt ut noen i hans alder bare for å sikre at han ikke kunne spille for et annet land, sier Solbakken.
Dersom Pellegrino representerer Tanzania lukker døren seg for å spille for Norge. Derfor har Pellegrino en tøff avgjørelse å ta.
– Det er stort å bli tatt ut for Tanzania, men det hadde det vært å spille for Norge også. Valget er veldig vanskelig, samtidig som det er kult å ha den muligheten. Det blir nok litt tenking nå, sier Glimt-stjernen.
Tanzania er rangert som nummer 130 på Fifa-rankingen.