Oilers med ny seier mot Sparta

Regjerende NM-vinner Stavanger har koblet grepet mot en ny finale. Sparta ble slått 2-1 i den tredje semifinalen. Dermed kan Oilers avgjøre duellen fredag.
Onsdagens oppgjør ble jevnere enn de to foregående, men nok en gang kunne Oilers juble for seieren.
Sparta måtte for enhver pris unngå undertall. I det første undertall var Nick Dineen nådeløs og da han løftet 1-0 opp i nettaket etter snaue ni minutters spill.
Drøye to minutter ut i midtperioden kunne Robin Soudsky og Sparta-spillerne juble for sitt første mål i semifinalespillet. Soudsky fikk pirket inn pucken bak Henrik Holm etter møljespill foran mål.
Sparta klarte å løfte seg og var mer solide inne i angrepssonen, enn tilfellet har vært i de sju andre periodene som er spilt.
Gjestene fikk derimot et lite skudd for baugen da Bryce Gervais sendte Oilers i ledelsen med 2-1 tidlig i tredjeperioden.