Offsidemål og Fofana-mesterverk ga Molde 3-0 over Kisvárda

Molde slet lenge med å skape noe mot Kisvárda, men Etzaz Hussains offsidemål sprakk nullen. Etter David Fofanas drømmescoring endte det med 3-0-seier.
Fofana vippet ballen over en motspiller ved midtstreken, brukte fart og muskler da han danset mellom og forbi tre forsvarsspillere. Så rundet han keeper før han dyttet ballen i det tomme målet til 2-0 ti minutter før slutt. Den scoringen var alene verd inngangspengene.
Lagkaptein Martin Linnes fastsatte resultatet med en rakett, og dermed er serielederen på god vei mot conferenceligaens siste kvalifiseringsrunde.
Molde slet med å skape sjanser mot det ungarske laget i første kamp i conferenceligakvalifiseringens 3. runde, men Brede Moe lyktes med et dobbeltbytte i det 58. minutt. Publikum møtte nyinnkjøpte Kristian Eriksen med et forventningsbrøl da han kom inn for Rafik Zekhnini til sin Molde-debut, men det var Hussain som fem minutter senere satte inn 1-0.
TV-bildene viste at Molde-spilleren var i offsideposisjon, men dommerne oppdaget det ikke. En utespiller på målstreken lurte nok assistenten til å holde flagget nede, men keeperen var lenger ute enn målscoreren. (NTB)