Ødegaard-scoring da Arsenal smadret Fulham

Les hele artikkelen

Arsenal tok en sterk borteseier mot London-rival Fulham på Craven Cottage søndag ettermiddag.
Serielederne vant 3-0, hvor lagkaptein Martin Ødegaard scoret sitt 10. ligamål denne sesongen.
Arsenal styrte kampen fra start til slutt. Etter 20 minutters spill, slo Leandro Trossard et presist innlegg på hode til midtstopper Gabriel, som stanget inn ledermålet.
Seks minutter senere doblet Arsenal ledelsen, da Martinelli også scoret med hode. Nok en gang var det Trossard som stod for den målgivende pasningen.
Rett før pause tegnet Ødegaard seg opp på scoringslisten. Han dempet ballen elegant med låret før han pisket ballen i nettet med venstrefoten. Trossard noterte seg for sin tredje målgivende pasning på en omgang.
Aleksandar Mitrović headet i tverrliggeren etter 70 minutter, og det var det nærmeste hjemmelaget var scoring.
Arsenal beholder avstanden til tabelltoer, Manchester City, på fem poeng etter 27 ligakamper.