Nyhetsbyrå: Moren til suspenderte Rubiales sultestreiker

Les hele artikkelen

Moren til utskjelte Luis Rubiales skal ha gått til sultestreik i støtte til sønnen. Han ble nylig suspendert som spansk fotballpresident etter kysseskandalen i VM.
Det skriver det spanske nyhetsbyrået EFE mandag. Det samme melder den anerkjente fotballjournalisten Sid Lowe på X/Twitter.
Angeles Bejar, som er moren til Rubiales, skal i morgentimene uttalt at hun skal sulte seg selv fram til en løsning i saken til sønnen er på plass. Ifølge EFE er hun inne i en kirke i Motril i sør-Spania.
– Det er en umenneskelig og blodig jakt som sønnen min ikke fortjener, skal Bejar ha uttalt til EFE.
Ifølge nyhetsbyrået skal hun ha sagt videre at sultestreiken vil være på ubestemt tid, men at den skal pågå døgnet rundt. I tillegg skal hun ha bedt den spanske profilen Jennifer Hermoso om å «fortelle sannheten» om hva som skjedde etter VM-finalen.
Etter at Rubiales kysset Hermoso på munnen da de spanske kvinnene skulle få sine gullmedaljer, sa Hermoso at hun ikke likte det.
Senere sendte det spanske fotballforbundet ut en melding om at kysset var samtykket fra begge parter. I helgen slo Hermoso kraftig tilbake og sa at hun ikke hadde gitt sitt samtykke til det og beskrev episoden som en «sexistisk handling». (NTB)