Ny Molde-smell – Eikrem legger seg langflat: – Bare å beklage

Lillestrøm fikk en drømmestart på kampen da Kristoffer Tønnessen stanget inn et innlegg fra Gjermund Åsen i mål etter fire minutter.
Molde slo tilbake ved Emil Breivik halvtimen senere, men fikk en ny nedtur allerede to minutter senere. Akor Adams viste seg uslåelig i boksen og kriget inn 2-1 til hjemmelaget.
Molde har hatt en trå start på sesongen, og vondt ble til verre da kaptein Magnus Wolff Eikrem ble utvist etter en stygg takling. Han traff både ballen og Gjermund Åsens legg, og etter en VAR-sjekk ble det en tidlig dusj på Molde-spilleren.
– Det er vanskelig å argumentere imot, men det er sykt irriterende og veldig dårlig av meg. Det er bare å beklage til gutta, Erling og supporterne som kommer, sier Eikrem til NRK.
Gjestene klarte å skape et visst trykk mot LSK-målet på tampen av kampen, men måtte reise poengløse hjem til Romsdal. De er nest sist i Eliteserien med ett poeng, og har bare fylkesnabo AaFK bak seg.
Lillestrøm står med seks poeng på tre kamper.