Norsk skuffelse i Adelboden – McGrath på pallen

Les hele artikkelen

Østerrikske Manuel Feller vant søndagens slalåm i Adelboden foran 20.000 ekstatiske tilskuere i den sveitsiske alpebyen.
Det ble derimot en norsk skuffelse etter et drømmeutgangspunkt før finaleomgangen.
Alexander Steen Olsen ledet for første gang i karrieren et verdenscuprenn før andreomgang, men 22-åringen, som jaktet sin andre verdenscupseier, kjørte ut tidlig i andreomgang.
Lagkamerat Atle Lie McGrath var nummer to etter førsteomgang, men i mål var 23-åringen fattige to hundredeler bak Feller og ble nummer to.
– Det er så lite, det. Det er mye mindre enn et blunk. Men fy fader jeg er stolt av meg for å stå i det i dag. Det er så mye nerver her, det finnes nesten ikke noe sted å stå igjen på start som topp-to, sier McGrath til Viaplay.
– Det er litt «bittersweet» når jeg ender to hundredeler bak og «Sander» kjører ut. Den dagen vi kunne hatt, faller litt bort fortsetter han.
Dominik Rashner ble nummer tre.
Henrik Kristoffersen var nummer seks før andreomgangen og så ut til å kjøre inn til ledelse i andreomgagen, men like før mål havnet han på innerski og måtte klatre opp i bakken for å fullføre rennet. Rælingen-gutten endte til slutt som nummer 28.