Norrie vant Rio-finalen – hamstringtrøbbel for Alcaraz

Les hele artikkelen

Cameron Norrie revansjerte finaletapet i Buenos Aires da han slo Carlos Alcaraz i finalen i Rio Open i tennis. Det var britens femte ATP-turneringstittel, skriver NTB.
Alcaraz gjorde comeback etter fire måneders turneringspause med en muskelskade da han forrige uke vant grusturneringen i Buenos Aires med 6-3, 7-5 over Norrie i finalen. Det var 19-åringens sjuende tittel, og den første siden han vant US Open i september og deretter ble tidenes yngste verdensener.
De to spilte seg fram til finale også på grusen i Rio de Janeiro, men søndag slet Alcaraz. Han måtte få medisinsk tilsyn flere ganger og så ut til å slite med hamstringen. Det høyre låret hans ble bandasjert i 2. sett.
Norrie lå under 5-7, 0-3, men så vendte han kampen og vant de to siste settene 6-4, 7-5.
– Det føles veldig godt å vinne denne tittelen etter å ha tapt et par finaler tidligere i år, sa Norrie som var tapende finalist også i Auckland i januar.
Alcaraz skal etter planen spille hardcourtturneringen i Acapulco kommende uke. Der gjør Casper Ruud turneringscomeback etter en drøy måneds hvile. Nordmannen er 2.-seedet med bare Alcaraz foran seg.