Norges Bordtennisforbund legger seg flate

Les hele artikkelen

«Norges Bordtennisforbunds styre og administrasjon vil beklage til alle paraspillere som opplevde Ä mÄtte spille under dÄrligere forhold pÄ fredag i NM», innleder forbundet pressemeldingen med.
Videre skriver de at de Þnsker at alle skal behandles likeverdig i norsk bordtennis og fremover blir det en tydelig innstramming med tanke pÄ oppfÞlging av nasjonale arrangementer fra NBTF.
NRK omtalte nylig at flere parautÞvere opplevde Ä bli nedprioriterte under norgesmesterskapet i bordtennis for andre Äret pÄ rad.
Steffen Lande Salomonsen fra Stord var en av dem som raste. Han viste til at bordtennisnettet var skeivt og at det mangle skille rundt bordene for Ă„ stoppe ballene.
Salomonsen skrev selv pÄ Facebook at man ble mÞtt med direkte personangrep, som inneholdt diskriminering og nedlatende kommentarer. Han hevder blant annet Ä ha blitt kalt et «sÞppelmenneske»-
NRK snakket med arrangĂžrrepresentanten som var i munnhoggeri med Salomonsen, Olav Haraldseid.
Han vedgÄr at det var hÞylytt diskusjon, men han mener Salomonsen har hÞrt feil og avviser pÄ det sterkeste Ä ha kalla Salomonsen et «sÞppelmenneske».
OgsÄ bordtennisprofil Tommy Urhaug reagerte pÄ arrangementet.
– Etter det vi opplevde pĂ„ NM i fjor og etterspillet som var etter det, hadde vi som parautĂžvere et hĂ„p om at Ă„rets NM skulle bli bedre. Men det ble det dessverre ikke, skrev han pĂ„ Facebook.