Norge med sterkt resultat mot Frankrike – Reiten nære drømmescoring

Les hele artikkelen

Det ble målløst og 0-0 i siste kamp i firenasjonersturneringen mellom Norge og Frankrike. Det betyr at Norge ender på tredjeplass bak Danmark og Frankrike.
– Jeg er veldig fornøyd med hvordan vi fremstår, at vi står hele veien selv om det er en krevende kamp som bølger frem og tilbake. Alt i alt er det en fantastisk lagmoral, en enhet som jobber beinhardt for hverandre, sier landslagssjef Hege Riise til NRK.
Like før pause kom kampens to desidert største sjanser, og Guro Reiten sto bak begge. Først ble hun satt opp av Frida Maanum og skjøt fra 20 meter med et skudd som traff på innsiden av stolpen. Kun sekunder senere prøvde Reiten seg igjen. Keeper Pauline Peyraud-Magnin sto langt ute, og Reiten lobbet ballen over keeperen. Dessverre for Norge traff skuddet tverrliggeren.
– Det er snakk om marginger, jeg satser på at de går med meg neste gang, sier Guro Reiten til NRK om sjansene og fortsetter:
– Jeg synes vi levererer en kjempebra prestasjon. Vi møter et veldig godt fotballag, står sammen, er vanskelige å spille mot og vi frustrerer dem i perioder. De skaper ikke alt for mye på oss, og vi har et par farlige muligheter fremover. Hvis vi setter en av dem neste gang hadde det vært perfekt, sier Reiten.
Norge vant første kamp mot Uruguay 1-0, før det tap 2-0 mot Danmark. Frankrike vant turneringen og troner øverst i gruppen ubeseiret med syv poeng. Norge var det eneste laget som tok poeng fra storlaget.