Moyes og West Ham opp på tabelltopp – Brighton røk på sesongens første tap

Et svært effektivt West Ham-lag viste muskler borte mot et høytflygende Brighton. En sterk 3-1-seier sender London-laget helt til toppen av tabellen.
Nyervervelsen James Ward-Prowse åpnet scoringsballet for gjestene, før to scoringer etter pause fra Jarrod Bowen og Michail Antonio sendte West Ham opp i 3-0.
Med snaue ti minutter igjen å spille reduserte Pascal Gross med en flott scoring, men bortelagets Alphonse Areola sto godt i målet og hindret flere gode sjanser.
Tre poeng gjør at West Ham ligger likt med Tottenham på toppen av tabellen etter tre spilte kamper. Søndag kan imidlertid både Manchester City og Liverpool ta seg forbi David Moyes sitt mannskap.
For vertene Brighton var lørdagens resultat et hardt skudd for baugen etter en fryktinngytende sesongstart. To 4-1-seirer mot henholdsvis Luton og Wolverhampton ga Roberto De Zerbis mannskap tabelltopp før den tredje serierunden. (NTB)