Molde bekrefter: Casper Øyvann hentes fra Tromsø

Les hele artikkelen

Den 23 år gamle midtstopperen Casper Øyvann fortsetter karrieren i Molde. Han kommer på en overgang fra eliteseriekollega Tromsø.
Signeringen bekreftes i mediekanalene til Molde. Stoppertalentet har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2026.
– Det kjennes veldig godt. Det blir artig å komme til et nytt miljø, fortsette min egen utvikling, og forhåpentligvis ta del i laget sin fremgang. Jeg er veldig glad for å være her, og ser fram til å komme i gang med gjengen, sier Øyvann.
Øyvann ble hentet til Tromsø fra Tromsdalen før 2021-sesongen. Midtstopperen fikk totalt 53 kamper i TIL og scoret to mål. Denne sesongen har han vært på banen i 13 kamper i Eliteserien.
Nå fortsetter karrieren hos den regjerende seriemesteren Molde. Sistnevnte ligger på 4.-plass i Eliteserien med fem poeng opp til Tromsø på plassen foran.
– Vi har vært på jakt etter en stopper, og nå fant vi ham i Tromsø. Casper er en bra kar å ha med seg videre, så vi er veldig fornøyde, sier administrerende direktør Øystein Neerland. (NTB)