Mister landslagsplass etter voldsanklager

Manchester United-spilleren Antony får likevel ikke være del av det brasilianske landslaget i tiden som kommer. Årsaken er en voldsetterforskning.
Det brasilianske fotballforbundet opplyser på sine nettsider mandag at Antony erstattes av Arsenal-spiller Gabriel Jesus i troppen.
I uttalelsen heter det at endringen gjøres som følge av informasjon som ble offentliggjort mandag og som må undersøkes. I tillegg henvises det til at situasjonen til det påståtte offeret, spilleren, det brasilianske landslaget og forbundet må tas hensyn til.
United-vingen Antony rykket litt tidligere mandag ut i sosiale medier for igjen å avvise anklager om at han skal ha oppført seg voldelig mot sin ekskjæreste.
Antonys skriftlige uttalelse på Instagram kom i kjølvannet av at det brasilianske mediet UOL publiserte et intervju med ekskjæresten Gabriela Cavallin mandag.
– Jeg kan med sikkerhet si at anklagene er falske, og at bevisene som allerede er fremlagt viser at jeg er uskyldig i anklagene som er fremsatt», sier Antony i sitt svar på anklagene, ifølge Sky Sports.
(NTB)

Les hele artikkelen